Infoturism.ro - 
vacante, sejururi, circuite, cazari

Spania –Tenerife

Santa Cruz de Tenerife – San Cristobal de La Laguna – Playa de Las Americas – Puerto de la Cruz

 

De la 595 € /pers/sejur D A T E D E P L E C A R E : 1 8 . 0 6 , 2 5 . 0 6 , 0 2 . 0 7 , 0 9 .07, 1 6 . 0 7 , 2 3 . 0 7 , 3 0 . 0 7 , 0 6 .08, 1 3 . 0 8 , 2 0 . 0 8 , 2 7 . 0 8 , 0 3 .09, 1 0 . 0 9 , 1 7 . 0 9 , 2 4 . 0 9 T A R I F U L I N C L U D E  Transport avion Bucuresti – Tenerife– Bucuresti  7 nopţi cazare la hotel de 4*  Mic dejun, pranz si cina (3 mese pe zi - conform programului cu 1 pahar de apa si vin la masa  Excursie optionala ½ zi PUERTO DE LA CRUZ  Transfer aeroport-hotel-aeroport  Asistenta turística * *Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

 

T A R I F U L N U I N C L U D E  Taxele de aeroport 125 euro/persoana  Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno  Intrarile la obiectivele turistice, alte taxe si cheltuieli personale.

Senior Voyage oferă ca destinație de vacanţă insula Tenerife sau Insula Primaverii Vesnice. Puerto de la Cruz Aceasta este o stațiune mai liniștită și mai răcoroasă ce se găsește în nord-vestul insulei. Stațiune cu tradiție pe insulă, pune la dispoziție oaspeților săi numeroase baruri, terase, restaurante cu specific internațional sau local, precum și locuri unde puteți face cumpărături negociind prețul obiectelor Plajele Natura vulcanică a insulei indică faptul că doar câteva din plajele actuale sunt naturale, caracterizate de nisip negru de origine vulcanică. Din dorința de a transforma această insulă într-o importantă destinație turistică, au fost create resorturi și plaje cu nisip auriu importat din diferite regiuni. Nu ratati excursiile optionale: Turul insulei: Plecare spre oraşul de Icod de los Vinos, cu o scurtă oprire la Drago-ul milenar (opţional). Urcare la Mirador de Garachico spre munţii din nord-vestul insulei. Ajunşi la Cumbre de Erjos vom cobori la municipalitatea din Santiago del Teide si litoralul sau, unde veţi vedea stâncile Los Gigantes. Parcurgând oraşele de pe coasta de sud a insulei, se ajunge la Playa de Las Americas, unde vom avea timp liber pentru prânz sau picnic (opţional). Pe Autostrada de Sud, ne vom îndrepta în direcţia de ieşire din Puerto de la Cruz, vizitând Villa Mariana de Candelaria, unde vom face o scurtă vizită la Sfânta Protectoare a arhipelagului Canarias Santa Cruz capitala- muntii Anaga- satul Taganana Plecare spre Santa Cruz de Tenerife, capitala insulei, cu oprire în zona comercială pentru oferi posibilitatea de a face cumpărături. După amiază vom continua în satul Taganana, trecând prin cartierul de pe scari San Andrés, in drum, pe şoseaua Bailadero vom avea o vedere frumoasă către Playa de Las Teresitas. Ne vom îndrepta apoi către Cordillera de Anaga, de unde puteţi aprecia pădurea din zonă şi vom coborî apoi la satul de Taganana. La sosire, timp liber pentru prânz sau picnic (opţional) şi pentru a vizita satul. După vizita la Taganana, vom urca Muntele Mercedes (600 m deasupra nivelului mării) până la „La Laguna”. Parcul Loro situat în Puerto de la Cruz, culmea Insulelor Canare şi "must" –ul tuturor vizitatorilor. Acesta isi așteaptă vizitatorii numărate specii de: leii de mare, delfini, papagali şi desigur, balena ucigașă. "Planet Penguin" este o replică perfectă a Antarcticii în care cca. aproximativ 200 de pinguini se distrează scufundându-se în apa îngheţată şi se tăvălesc în cele 12 de tone de zăpadă