Infoturism.ro - 
vacante, sejururi, circuite, cazari

Spania –Tenerife 2020

Santa Cruz de Tenerife – San Cristobal de La Laguna – Playa de Las Americas – Puerto de la Cruz

de la 629 €/pers/sejur

 

D A T E D E P L E C A R E : 30.05 , 0 6 . 0 6 , 1 3 . 0 6 , 2 0 .06, 27.06, 0 4 .07, 1 1 . 0 7 , 1 8 .07, 2 5 .07, 0 1 . 0 8 , 0 8 .08, 1 5 . 0 8 , 2 2 . 0 8 , 2 9 . 0 8 , 0 5 .09, 1 2 . 0 9 , 1 9 . 0 9 , 2 6 .09 , 0 3 . 1 0 . 2020

 

T A R I F U L I N C L U D E

Transport avion Bucuresti – Tenerife– Bucuresti; • 7 nopţi cazare la hotel de 4*; • Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului cu 1 pahar de apa si unul de vin la masa); • Excursie optionala ½ zi PUERTO DE LA CRUZ; • Transfer aeroport-hotel-aeroport; • Asistenta turística.* *Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

T A R I F U L N U I N C L U D E

• Taxele de aeroport 125 euro/persoana; • Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno; • Intrarile la obiectivele turistice;

Puerto de la Cruz Statiunea Puerto de la Cruz este principala statiune turistica din nordul insulei, si inainte sa se fi construit autostrada si aeroportul nou din sud, aceasta a fost cea mai mare statiune din Tenerife. Istoria sa dateaza inca de cand era doar un sat mic in care oamenii se ocupau cu pescuitul si port catre orasul mai mare La Orotava. Cele mai multe piete, biserici si case vechi dateaza inca de pe vremea aceea. Turismul a luat amploare abia in anii 1960 cand turistii veneau pe vase de croaziera si ancorau in Santa Cruz. Puerto de la Cruz este cunoscuta ca fiind cea mai sofisticata statiune din Tenerife, bogata in vegetatie tropicala si in mod cert avand specific Canarian, este un loc propice pentru cei ce sunt interesati de cultura din Tenerife.

Nu ratati excursiile optionale:

Croaziera Cãutați un mod luxos de a vedea balene și delfini? Veniti cu noi in catamaranul Must Cat. Bucurați-vã de apele cristaline din sudul insulei, vedeți balene, delfini, vizitați golfuri izolate, înotați,etc. Sau vã relaxați la bord în timp ce echipajul pregãtește o Paella delicioasã de pește și carne, cu diverse salate, bãuturi(incluse in pret): bere, vin, șampanie și rãcoritoare.

Loro Parque si Siam Cumpãrând Twin Ticket, nu vã veți bucura doar de o zi în Loro Parque, cea mai frumoasa gradina botanica din Insulele Canare, veți experimenta și o zi plinã de adrenalinã la Siam Park, cel mai bun parc acvatic din Europa. Douã experiențe de neuitat cu un singur bilet.

Flamenco Show În restauratul Ábaco veti avea oportunitatea de a va bucura de un show traditional de Flamenco. Gradinile magnifice ale acestui restaurant va invita sa va distrati în timp ce vã puteți bucura de atmosfera creata prin decoratiile cu flori, fructe si legume naturale.

Castelul Medieval San Miguel Excursie nocturna cu o seară plăcută şi relaxată ambientată în timpurile medievale. Cavalerii Mesei Rotunde vă vor da bun venit, după care vor avea loc parade, turniruri călare şi jocuri în timp ce dumneavoastră veţi savura cina. Un spectacol minunat în stilul epocii şi în a carui desfăşurare, vizitatorii participă activ. Vom fi acompaniaţi de o orchestră şi ne vom distra cu numeroase atracţii

Masca si Garachico - ½ ZI Masca este un oras în zona Buenavista del Norte. Acesta este situat pe vârful de nordvest al insulei, în masivul Teno, în parcul rural cu același nume, la 11km de orașul Buenavista del Norte și la o altitudine medie de 750 metri. În Masca putem gãsi ravene adânci și stânci care se terminã în Oceanul Atlantic între vegetație și drumuri curbate. Are reputația de a fi fost un refugiu pentru pirati. De asemenea, este cunoscut pentru arhitectura sa tradiționalã. Garachico este unul dintre cele mai importante centre istorice din Insulele Canare. Moștenirea bogatã a patrimoniului istoric și artistic din trecut și grija deosebitã pentru conservarea acestuia, a facut sa câștige Medalia de Aur în 1980.