Infoturism.ro - 
vacante, sejururi, circuite, cazari

Elvetia –Italia -Franta

“Povestea Alpilor” Geneva – Lausanne – Montreux – Chamonix – Zermatt – Lucerna - Torino

De la 345 € /pers/sejur

D A T E D E P L E C A R E 2018

: 10.05, 12.05, 17.05, 19.05, 24.05, 26.05, 22.09, 27.09, 29.09, 04.10, 06.10, 11.10, 13.10, 16.10

T A R I F U L I N C L U D E  Transport avion Bucuresti – Torino Cassele – Bucuresti  7 nopţi cazare la hotel de 4*  Mic dejun si cina cu 1 pahar de apa si vin la masa  Transfer aeroport-hotel-aeroport  Asistenta turistica* *Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.  1/2 zi excursie optionala (Torino)  Asistenta turística pentru intreaga perioada

T A R I F U L N U I N C L U D E  Taxele de aeroport 95 euro/persoana  Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno  Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)  Mesele de prânz  Supliment 30 euro/persoana pentru plecarile din mai si septembrie  Intrarile la obiectivele turistice din program si alte taxe si cheltuieli personale.

 

Atracții

 Berna Sediu al autoritatilor elvetiene, este situata la poalele Alpilor, intr-un meandru al raului Aare, la granita dintre Elvetia germanica si cea romanica. Partea veche a orasului conserva caracterul medieval. Aici se pot vizita turnurile vechi, stradutele inguste si pietele care mai intotdeauna au in mijlocul lor un monument. Trebuie neaparat vizitate vechile strazi: Spitalgasse (strada comerciala marginita de arcade), Marktgasse (magazine de lux, piete de flori) sau Kramgasse (unde la numarul 49 a locuit, la inceput de sec. XX, Albert Einstein).

 Geneva Situat pe malul lacului cu acelasi nume este sediul a numeroase organisme internationale, Geneva este cel de-al doilea centru al ONU (dupa New York). Este frecvent numit „Roma protestanta“, deoarece aici a trait fondatorul miscarii reformate, Calvin. Tot aici se afla Monumentul Reformei (statuile a patru reformatori: Guillame Farel, Calvin, Theodore de Beze si John Knox). Vechiul oras are mici strazi pitoresti unde se afla cladiri din sec XVIII-XIX. Pe Grand Rue, intre numeroasele librarii, anticariate si magazine, se afla casa natala a lui Jean-Jacques Rousseau.