Infoturism.ro - 
vacante, sejururi, circuite, cazari

Portugalia – 2020

Simteaerulsărat al Atlanticului Lisabona – Sintra – Cabo da Roca (cel mai vestic punct al Europei) – Fatima –Coimbra –Aveiro - Porto

De la 395€/pers/sejur (Prețul informativ afișat este de persoană în camera dublă).

D A T E D E P L E C A R E 2 0 2 0 : 02.04, 16.04, 23.04, 25.04, 30.04, 02.05, 07.05, 09.05, 14.05, 16.05, 21.05, 23.05, 28.05, 30.05, 04.06.2020

P R E Ț U L I N C L U D E :

 Transport avion București – Lisabona – București  7 nopți cazare la hotel de 3*/3*+  Mic dejun și cina continental (2 mese pe zi - conform programului, în ziua sosirii se asigură cina, în ziua plecării mic dejun), la cină se oferă 1 pahar de apă și 1 pahar de vin; mesele NU vor fi servite in regim bufet, ci meniu prestabilit  Transfer aeroport – hotel - aeroport  Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfașurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.  ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Lisabona

P R E Ț U L N U I N C L U D E :

 Taxe de aeroport 125 euro/persoană  Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno  Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/ pers/zi)  Mesele de prânz  Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale.

Îți propunem o vizită în Portugalia, destinația ideală de vacanță, unde vara durează tot anul. Portugalia te așteaptă cu brațele deschise, ori de câte ori vrei să fugi de temperaturile scăzute. De fapt, sezonul sărbătorilor de iarnă este perioada cea mai îndrăgită de către turiști pentru o vacanță în Portugalia. Bucură-te de plajă și de o baie în mare oricând. Portughezii sunt oameni cordiali, înclinați spre independență și poligloți – deci cu atât mai multe motive pentru a-i cunoaște.

Moment de savoare: Trebuie să încerci Croquetas Caseras, niște chifteluțe în crustă crocantă, umplute în general cu carne de pește și cartofi. Iar dacă vrei ceva mai consistent, încearcă o porție de Carne Fiesta, un preparat din cubulețe suculente de carne de porc, marinate în sos de usturoi, oregano, ardei iute și vin, apoi trase la tigaie și acompaniate de un vin bun. Top atracții: Turnul Belem, cunoscut și ca Turnul Sfântului Vincent, este o structură fortificată cu un farmec aparte, ce a intrat în lista Patrimoniului Mondial UNESCO datorită rolului important pe care acesta l-a avut în descoperirile geografice ale portughezilor pe mare. Turnul a fost construit la cererea Regelui Manuel, cu rolul de apărare a intrării pe râul Tagus.

Mănăstirea Jeronimos este o fostă mănăstire a Ordinului Sf. Jerome. Clădirea reprezintă cel mai important exemplu de arhitectură gotică portugheză în stil manuelin, fiind înscrisă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO în anul 1983.

Palatul National Sintra este o bijuterie arhitectonica ce imbina sobrietatea stilului gotic cu influentele maure si cu bogatia decorativa a elementelor manueline. Istoria milenara a palatului incepe inca din timpul dominatiei musulmane asupra peninsulei Iberice, prima mentionare istorica despre existenta lui fiind facuta in sec XI de un geograf arab. Este cel mai vechi palat al Portugaliei si a trecut prin multe extinderi, reamenajari si redecorari pana la sfarsitul monarhiei in 1910, fiecare operatiune adaugand constructiei amprenta stilului arhitectural al momentului cand s-a efectuat. Este emblematic pentru oras, este magnific si totusi, usor intimidant, cu cele doua mari cosuri inconfundabile care atrag privirile prima oara cand il vezi.

Excursii gratuite

:  Lisabona panoramic, Sintra Cabo de Roca Cascais Estoril Călătoria începe pe Bulevardul Marginal unde vom admira extraordinarele plaje de nisip alb, vasele de pescuit și palatele extrem de vechi. În Estoril vom vedea cel mai mare cazino din Europa, apoi ne vom îndrepta spre Cascais, un vechi sat pescăresc și destinație de vacanță a vechii familii regale din Portugalia. Cabo da Roca, cel mai vestic punct din Europa, este locul unde "se încheie pământul și începe marea". În Sintra vom vizita palate faimoase, cu grădini bogate și monumente misterioase. Palatul Quinta de Regaleira este unul dintre cele mai romantice și misterioase locuri de pe planetă. Tot aici veți putea admira Palatul Seteais, dar și Palatul Pena, cel mai faimos și colorat palat din Sintra. Acesta este construit pe vârful muntelui la o altitudine de 500 m și oferă o panoramă de poveste a întregului litoral. Sintra, un orășel pitoresc aparte unde vom vedea splendidul Palat Quinta de Regaleira, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Apoi, deplasare spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Nu vom rata nici minunatele stațiuni ale Atlanticului: Cascais și Estoril.