Infoturism.ro - 
vacante, sejururi, circuite, cazari

Napoli -Sorrento – 2020

Bella Italia” Roma – Vatican – Napoli – Vulcanul Vezuviu – Peninsula Sorrento – Insula Capri – Coasta Amalfitana - Pompei

De la 295 € /pers/sejur

D A T E D E P L E C A R E 2 0 2 0 : 03.04, 10.04, 14.04**, 24.04, 28.04, 05.05*, 08.05*, 09.05*, 12.05*, 15.05*, 16.05*, 19.05*, 22.05*, 23.05*, 26.05*, 29.05*, 02.06*, 05.06.2020*

T A R I F U L I N C L U D E

 Transport avion Bucuresti – Napoli – Bucuresti  7 nopţi cazare la hotel de 4*  Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului (intrare cu cină, iesire cu mic dejun) cu 1 pahar de apa si vin la masa  Transfer aeroport-hotel-aeroport  Asistenta turistica* *Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.  ½ zi excursie optionala inclusa (Napoli)

T A R I F U L N U I N C L U D E

 Taxele de aeroport 95 €/persoana  Supliment 30 €/persoana pentru plecarile din luna mai, iunie*  Supliment 70 €/pers pentru 14.04 – Paste (nu include masa festiva)**  Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno  Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)  Mesele de prânz

Italia este deja cunoscută în întreaga lume ca destinație de vacanță. Când spunem Italia ne gândim la faimoasele monumente istorice, la istoria tumultoasă și, desigur, la bucătăria excepțională. Te invităm să explorezi această minunată țară, de la peisajele splendide, până la cultura fascinantă. Și nu rata ocazia de a savura o pizza autentică, așa cum numai aici poți găsi.

Moment de savoare: Profită de vizita în Italia pentru a savura o pizza ca la mama ei acasă. Cea mai îndrăgită variantă de către italieni este Pizza Margerita. Rețeta este simplă, însă combinația ideală de ingrediente o face delicioasă. Și unde mai pui că acestă rețetă are și o istorie aparte, fiind inventată în Napoli de către un bucătar, special cu ocazia vizitei regelui Umberto și a soției sale Margherita.

Top atracții:

1. Colosseum. Este una dintre cele mai faimose structuri ale Italiei. Un uriaș amfiteatru ce datează din perioada Imperiului Roman, acesta include două etaje, coridoare, camere și celule pentru gladiatori, muncitori sau chiar animale salbatice.

2. Pompei este un oraș antic ce a fost conservat sub cenușa vulcanică timp de secole, în urma erupției vulcanului Vezuviu. Acest sit arheologic este cu atât mai spectaculos datorită rămășițelor omenești ce au fost surprinse de explozie și conservate pe vecie asemeni unor statui, cu toate obiectele lor personale.

3. Muzeele Vaticanului - un complex de muzee ce reunește cele zece muzee de la Vatican. Acestea au fost create de-a lungul anilor, începând cu Papa iulius al II-lea, care în 1503 a hotărât să expună diverse sculpturi în Grădina Belvedere, pentru ca artiștii să le poata admira. În 1734, Papa Clement a fondat Muzeul Capitolin într-un edificiu proiectat de Michelangelo, urmând mai apoi să primească influența Papei Pius al VI-lea, astfel că muzeul a fost numit pentru un timp Muzeul PioClementino.