Infoturism.ro - 
vacante, sejururi, circuite, cazari

Croaziera 5 Minuni ale Mediteranei 2020

Barcelona – pe mare – Napoli – Roma – Livorno (Pisa/Florenta) – Villefranche (Monaco/Nisa) – Marseille – Barcelona

 

De la 695 €/pers/sejur P L E C A R I I N P E R I O A D A : 2 3 M A I – 1 0 O C T O M B R I E 2 0 2 0

T A R I F U L I N C L U D E

• Transport avion Bucuresti – Barcelona - Bucuresti, compania Tarom

• Taxe de aeroport,

• Transfer aeroport – hotel - aeroport

• 7 nopţi croaziera Pullmantur Cruises

• ALL INCLUSIVE (vas Sovereign)

• Însoţitor din partea agentieI vorbitor de limba romana, pe toata durata croazierei (mai putin in excursiile optionale).

 

T A R I F U L N U I N C L U D E :

• Taxa portuara obligatorie 230 euro/persoana (se achita in agentie)

• Taxa de servicii obligatorie 77 euro/persoana (se achita in agentie)

• Alte taxe şi cheltuieli personale

• Bauturile premium

• Asigurarea medicala si asigurarea storno;

Ziua 1. BARCELONA Intalnire la Aeroportul International Otopeni Bucuresti cu reprezentantul agentiei (insotitorul de grup) pentru formalitatile de check-in si imbarcare cu aproximativ 2 ore inainte de decolare. Se decoleaza de pe Aeroportul International Henry Coanda – Otopeni la ora 08:30 (urmeaza sa fie reconfirmata). Se aterizeaza pe Aeroportul International din Barcelona – El Prat, de unde se realizeaza transferul in port. Se vor realiza formalitatile de check-in si imbarcare. Odata ajunsi la bordul vasului de croaziera Sovereign veti fi insotiti la cabinele dumneavoastra de catre un membru al staff-ului. Vasul Sovereign va parasi portul din Barcelona la ora 18.00. 

Ziua 2. DISTRACTIE PE MARE Cea de-a doua a zi de vacanta va fi dedicata in totalitate distractiei pe mare. In aceasta zi calatorii se pot bucura din plin de toate facilitati si serviciile All Inclusive de care dispune vasul Sovereign. Vor putea inota in piscina, relaxa in jacuzzi, savura un cocktail delicios la barul de la piscina, distra la sala de jocuri sau vor putea practica multe alte activitati ideale pentru vacanta (catarare, spa, sauna, shopping in duty free, masaj)

Ziua 3. NAPOLI In ziua a treia vom debarca la Napoli pe la 9 de dimineata, avand cca 10 ore la dispozitie pentru a-i descoperi frumusetile. Vizita la Napoli (apox 36 euro/adt) Sorrento si Coasta Amalfitana (aprox 53 euro/adt) Pompei si Vezuviu (aprox 84 euro/adt) Insula Capri (aprox 93 euro/adt) Relaxare in Ischia (aprox 83 euro/adt) Muntele Vezuviu cu 4x4 ( aprox 127 euro/adt)

Ziua 4. ROMA La ora 08:00 vasul Sovereign se va afla in portul din Roma. Va propunem urmatoarele variante de petrecere a timpului liber: Roma eterna si imperiala (aprox 65 euro/adt) Best of ,,Roma lui Traian,, (aprox 106 euro/adt) Castelul Gandolfo si Basilica Sf Petru (aprox 150 euro/adt) O experienta culinara (70 euro/adt) Roma tur complet (95 euro/adt) Roma pe cont propriu (28 euro/adt) include doar transferul din port catre un punct central si retur.

Ziua 5. LIVORNO (Florenta/Pisa) In ziua a cincea, vasul va acosta in portul Livorno Program liber pana la ora 20:00. Va propunem urmatoarele excursii optionale: Vizita in Pisa ( aprox 58 euro/adt) Turul orasului Florenta (aprox 69 euro/adt) Pisa si vinurile Toscanei (aprox 62 euro/adt) Florenta si Pisa (89 euro/adt) Cinqueterre si Portovenere (81 euro/adt)

Ziua 6. VILLEFRANCHE (Nisa/Monaco) In cea de-a sasea zi, vom parasi frumoasa peninsula Italica pentru a descoperi noi taramuri pline de culoare si stralucire. Vasul va acosta in portul Villefranche la ora 08:00 si veti avea la dispozitie timp liber pana la ora 17:00 pentru a vizita Monaco/Montecarlo sau Nisa – doua dintre emblemele cele mai de seama ale luxului. Pentru a vedea cat mai multe obiective va recomandam urmatoarele excursii optionale: Vizita in Nisa (aprox 41 euro/adt)

Degustare de vinuri Nisa si Eze (aprox 72 euro/pers) Vizita acvariului din Monaco (aprox 68 euro/adt) Monaco/Montecarlo (aprox 58 euro/adt) Nisa/Monaco/Montecarlo (aprox 68 euro/adt)

Ziua 7. Marseille In ziua a 7-a se va debarca in minunatul oras francez Marseille. Excursiile optionale ce se pot efectua din acest port sunt Marseille zi de vizita cu shopping (aprox. 78 euro/adt) Aix en Provence – zi de vizita si shopping in capitala tinutului Provence (aprox 85 euro/adt).

Ziua 8. BARCELONA In ziua debarcarii, veti avea prioritate la coborare. Ora efectuarii check-out-ului si a debarcarii, va fi furnizata de insotitorul de grup.