Infoturism.ro - 
vacante, sejururi, circuite, cazari

City break BIRMINGHAM
de la 225 euro/persoana

 

Birmingham este un oraș cosmopolit, care îmbină armonios stiluri arhitecturale, dar și culturi diferite. Dupa Londra, Birmingham este cel mai mare oraș din Anglia, atât din punctul de vedere al populației cât și al universităților. Este destinația perfectă dacă îți place să îți petreci vacanța într-un oraș în continuă mișcare şi în plină forfotă. Te va încânta atât arhitectura istorică de patrimoniu, cât și arhitectura modernă.
Centrul orașului este un melanj între magazine bine camuflate în clădirile istorice, în stil victorian, atracții turistice cum ar fi Catedrala St. Philip, dar și construcții moderne și impunătoare precum mall-ul din Birmingham, Bullring Shopping Centre, care este o clădire-simbol a oraşului Birmingham, acoperită de aluminiu pe un fundal albastru. Dacă eşti pasionat de citit cred că este important să ştii că Birmingham găzduiește cea mai mare bibliotecă internaționala din Europa. Oraşul merită măcar 2 zile pentru a-l admira, merită măcar câteva ore să îl savurezi plimbându-te printre străduțele din centru, admirandu-i arhitectura.
Daca ești pasionat de călătorii, un obiectiv interesant în zona orașului Birmingham, la o distanţă de 10 minute cu trenul, este fabrica de ciocolată Cadbury World, care se află în orășelul Bournville, aflat în zona metropolitană. Fabrica atrage anual peste jumătate de milion de turiști, devenind astfel una dintre cele mai importante atracții ale orașului. 
Alte atracții turistice ale orașului Birmingham sunt  Victoria Square, Moscheea Centrală, Casa Sfatului, Acvariul, Muzeul Aston Hall sau Galeria Ikon.

 
Tariful include: 
- bilete avion Bucuresti-Birmingham-Bucuresti (Blue Air)
- taxe aeroport
- bagaj de mana (maxim 10 kg/persoana)
- cazare 3 nopti la hotel de 3*
- mic dejun

Tariful nu include:
- bagaj de cala (optional)
- asigurare medicala (optionala)
 

Conditii generale City Break:

  Datele de plecare sunt flexibile, la alegere.

  Tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare.

  La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana.

  La cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie aeriana, etc.