Infoturism.ro - 
vacante, sejururi, circuite, cazari

Circuit Marrakech si Sahara 2020

de la 799.00 EUR / pachet / pers

Perioada: 21.09.2019 - 25.04.2020

Ziua 1. Bucuresti – Marrakech

 

Check-in si îmbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Marrakech. Sosire si transfer la hotel.Cazare si cina la hotel în Marrakech.

 

Ziua 2. Marrakech*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a explora orasul pe cont propriu sau, optional, tur de oras cu ghid local*. Se viziteaza:  Palatul Bahia, Mausoleul lui Saadi, Moscheea Koutoubia, medresa Ben Youssef, medina, piata traditionala Jema el-Fnaa si faimoasele bazaruri. Cazare si cina la hotel în Marrakech. 

 

Ziua 3. Marrakech - Ourzazate

Mic dejun. Plecare spre Ouarzazate, oras denumit simbolic si „Poarta Desertului”, renumit pentru cadrele din filme celebre, ca: Mumia, Game of Thrones si Prison Break dar si pentru fortul Ksar Ait Ben Haddou, parte a patrimoniului UNESCO. Cazare si cina la hotel în Ourzazate.

Ziua 4. Ouarzazate – Kalaat M’Gouna – Erfoud

Mic dejun. Plecare spre Erfoud. Oprire si tur de oras în Kalaat M’Gouna, oras situat la poalele Muntelui Mgoun, denumit si Valea trandafirilor. Cazare si cina la hotel în Erfoud.

 

Ziua 5. Erfoud – Merzouga

 

Mic dejun. Deplasare cu jeep-ul în desertul Sahara, în cadrul careia se viziteaza orasul Rissani, situat pe vechiul drum al caravanelor de camile, una dintre cele mai importante rute comerciale din Nordul Africii, contruita între Marrakech si Timbuktu, Mali. Prânz traditional si vizita la mausoleul Moulay Ali Cherif. Seara, cazare si cina în desert, într-un complex de corturi traditionale unde se poate experimenta stilul de viata berber.

 

Ziua 6. Merzouga – Zagora

Mic dejun. Plecare spre Zagora traversând desertul si calatorind de-a lungul râului Draa. Cazare si cina la hotel în Zagora. 

 

Ziua 7. Zagora – Tamegroute – Ouarzazate – Marrakech

Mic dejun. Se viziteaza locul de pelerinaj, Tamegroute, renumit pentru biblioteca cu manuscrise vechi. Se continua traseul spre Marrakech via Ouarzazate. Seara. Cazare si cina la hotel în Marrakech.

 

Ziua 8. Marrakech – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la gradinile Majorelle. Dupa amiaza plimbare cu trasura. Transfer la aeroport pentru check-in si îmbarcare catre Bucuresti Otopeni.Servicii neincluse în pret:

• Asigurare medicala• Asigurare storno

• Bacsisuri pentru ghizi si soferi locali: 35 Euro/ persoana (se achita la sosirea in Maroc)

*Servicii optionale neincluse în pret:

 

• Tur de oras în Marrakech: 39 Euro/ persoana

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

  • TUR DE ORAS IN MARRAKECH

Marrakech mai este numit si Perla Sudului, deoarece e un oras-muzeu, situat în mijlocul unei imense paduri de palmieri. Întinsele paduri de portocali si lamâi, plantatiile de trandafiri, festivalul folcloric, monumentele istorice, viata agitata a pietelor (suk-uri) si activitatea artizanilor fac din acesta un loc ce merita vizitat.

 

Turul nostru va incepe cu vizita la moscheea Koutoubia, cea mai mare moschee din Marrakech, o constructie uimitoare si impresionanta, atât prin marimea sa, cât si prin arhitectura. Stilul arhitectural al moscheii a devenit cunoscut drept stilul marocan-andaluz, iar aceasta constructie a inspirat si alte cladiri precum Giralda din Sevilla sau Turnul Hassan din Rabat.

 

Plecam mai departe catre Palatul Bahia, construit la sfârsitul secolului 19, cu intentia de a fi cea mai frumoasa constructie ridicata pâna în acel moment. Iar rezultatul nu a fost departe: timp de 14 ani, cei mai buni artizani au lucrat la Palatul Bahia si au decorat 150 de camere incredibile, pe o suprafata de 8 hectare de cladiri si gradini

 

Continuam cu o vizita la medina, partea veche a orasului, un teritoriu vibrant, plin de oameni, arome încântatoare, mâncare gatita în strada, cladiri istorice, magazine de tot felul, o adevarata experienta pe care trebuie sa o traiesti!; Medersa Ben Youssef, piata Jemaa el-Fnaa si bazarurile sunt urmatoarele atractii turistice pe care le vom descoperi impreuna in aceasta excursie.

 

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti -Marrakech- Bucuresti (Inclus) - 1 bagaj de cala de 20 kg/ persoana si 1 bagaj de mâna de 10 kg/ persoana (Inclus) - Taxe de aeroport (Inclus) - Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus) - Cazare 6 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 si 4 stele, si o noapte in desert in cort (Inclus) - Demipensiune (Inclus) - Asistenta turistica in limba romana (Inclus)

Servicii optionale

- Tur de oras in Marrakech: 39 Euro/ persoana (Optional)

Servicii neincluse

- Bacsisuri pentru ghizi si soferi locali (5 euro/ persoana/zi) (Neinclus)

Tarife Pachet

Camera

Data plecare

Nr. nopti

Pret Adult

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

28.03.2020

7

799 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

18.04.2020

7

899 EUR

Camera

Data plecare

Nr. nopti

Pret Adult

loc in Camera Single (Demipensiune)

28.03.2020

7

949 EUR

loc in Camera Single (Demipensiune)

18.04.2020

7

1049 EUR