Infoturism.ro - 
vacante, sejururi, circuite, cazari

Circuit India - Triunghiul de Aur 2020

de la 749 EUR / pachet / pers

Perioada: 12.02.2020 - 09.11.2020 Ziua 1. Bucuresti-Delhi

Check-in si îmbarcare pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru check-in si îmbarcare . Sosire în Delhi dupa miezul noptii. Transfer la hotel pentru cazare în zona Delhi.

 

 Ziua 2. Delhi-Mandawa

Mic dejun. Plecare spre Mandawa.Explorarea orasului traditional, cunoscut pentru fortareata sa, dar si pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele înfatisand zei, zeite, animale, dar si diverse scene din timpul colonizarii britanice. Cazare la hotel în zona Mandawa

 Ziua 3. Mandawa – Jaipur

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Jaipur.  Dupa-amiaza, vizitarea bazarului din orasul Jaipur cu ricsa. Cazare la hotel în Jaipur.

Ziua 4. Jaipur*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala* la Fortareata  Amber, o atractie turistica situata la aproximativ 11 km de oras, la poalele muntelui si Palatul Vanturilor - Hava Mahal– un complex covârsitor cu palate sofisticate, gradini si curti, arta decorativa si usi sculptate. Transfer si cazare la hotel in Jaipur

 

 Ziua 5. Jaipur-Fatehpur Sikri-Agra

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Agra, cu un popas în Fatehpur Sikri pentru a vizita orasul abandonat construit, din gresie rosie, de catre Marele Mughal Împaratul Akbar, drept capitala si palat în secolul al XVI-lea. Cazare la hotel în Agra.

 Ziua 6. Agra

Mic dejun. Dimineata vizita la Taj Mahal – un monument închinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. Marmura alba a fost adusa de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanti. Construit de Împaratul Mughal Shah Jahan pentru a-si exprima dragostea pentru sotia sa, Mumtaz Mahal, la mijlocul secolului al XVII.  În continuare, vizita la Fortareata Red Agra – o adevarata capodopera arhitecturala. Cazare la hotel în Agra.

 

 Ziua 7. Agra-Delhi

Mic dejun la hotel. Dimineata, plecare spre Delhi, sosire în oras si timp liber la dispozitie pentru a descoperi pe cont propriu orasul, cumparaturi si vizite individuale. Cazare la hotel în zona Delhi.

 

Ziua 8. Delhi*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional* turul orasului vechi. Turul începe cu o vizita la Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareata Red Fort (exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India si una dintre cele mai mari din Asia (exterior). Turul continua apoi în noul Delhi cu o vizita la Qutub Minar – cel mai înalt turn de piatra din India. Veti putea admira în tur panoramic Poarta Indiei, Palatul Parlamentului si Casa Prezidentiala.  Întoarcere la hotel, seara tarziu transfer catre aeroport.

 

Ziua 9. Delhi-Bucuresti

Check-in si îmbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

Servicii neicluse:

- Intrarile la obiectivele turistice aprox 75 euro/persoana (se achita la fata locului)

- Bacsisul pentru ghidul si soferul local

 

Servicii optionale neincluse în pret

-Taxa de viza si procesarea actelor - 90 Euro/ persoana

-Asigurare medicala/ storno

-Supliment Demipensiune (7 cine): 90 / persoana

-Tur de oras în Delhi: 49 Euro/ persoana

-Tur de oras în Jaipur: 49 Euro/ persoana

-Pachet PREMIUM - 2 excursii optionale si supliment demipensiune: 169 euro/ persoanaActe necesare pentru obtinerea vizei:
• Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii în India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar)
• Formular de viza completat 
• O fotografie frontala color pe fundal alb, în format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea
Copie scanata color a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, în format PDF, cu dimensiunea minima de 10 Kb si maxim 300 Kb
Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamâni înainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.

Grup minim pentru organizarea circuitului:
25 persoane.

Servicii incluse

- Trasport cu avionul pe ruta Bucuresti - Delhi - Bucuresti (Inclus) - Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4* cu Mic dejun (Inclus) - Vizite si activitati conform programului (Inclus) - Asistenta turistica in limba romana (Inclus) - Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului (Inclus) - Taxe de aeroport (Inclus)

Servicii optionale

- Taxe de viza si procesare acte - 90 Euro / persoana (Optional) - Pachet PREMIUM - 2 excursii optionale si supliment demipensiune: 169 euro/ persoana (Optional) - Supliment demipensiune: 90 euro/ persoana (se achita inainte de plecare) (Optional)

Servicii neincluse

- Asigurare medicala si asigurare storno (Neinclus) - Intrari la obiectivele turistice: 71 euro/ persoana (Neinclus) - Bacsisuri pentru ghidul si soferul local (Neinclus)


Tarife Pachet

Camera

Data plecare

Nr. nopti

Pret Adult

loc in camera dubla (Mic Dejun)

12.02.2020

8

749 EUR

loc in camera dubla (Mic Dejun)

25.03.2020

8

799 EUR

loc in camera dubla (Mic Dejun)

12.09.2020

8

899 EUR

loc in camera dubla (Mic Dejun)

01.11.2020

8

959 EUR

Camera

Data plecare

Nr. nopti

Pret Adult

loc in camera single (Mic Dejun)

12.02.2020

8

899 EUR

loc in camera single (Mic Dejun)

25.03.2020

8

1059 EUR

loc in camera single (Mic Dejun)

12.09.2020

8

1099 EUR

loc in camera single (Mic Dejun)

01.11.2020

8

1159 EUR